PROGRESSIV KAVITETSPUMPSPECIALIST

Tillverkning, service och försäljning under ett och samma tak.

Leveranstiderna är snabba och reservdelar är av mycket hög kvalitet, tillverkade i Finland. 

JFT Rotors

VARFÖR VÄLJA JFT-ROTORER?

JFT Parts Rotors Ltd tillverkar 95 procent av reservdelarna för progressiva hålrumspumpar internt. Denna egenproduktion av reservdelar är vår speciella tillgång och hörnstenen i vår verksamhet.

Vi tillverkar reservdelar till progressiva hålrumspumpar för följande märken:

Netzsch, Allweiler, Mono, Seepex, Bornemann, Wangen, PCM, Daurex, Resch, Nova Rotors, Robbins och Myers och Kiesel. Originalreservdelar finns också tillgängliga, som vi levererar direkt från tillverkarna i Tyskland utan mellanhänder.

PUMPAR OCH RESERVDELAR

TJÄNST

0 milj. €
Omsättning 2022
0 kpl
Rotorer tillverkade per år
0
Anställda
0
Reservdelsdiagram
0
Export till olika länder

VI SÖKER DISTRIBUTÖRER OCH PARTNERS ÖVER HELA VÄRLDEN

Våra kunder är avloppsreningsverk, kemisk industri, pappers-och kartongindustri, gruvor, livsmedelsindustri, biogasanläggningar, pumpserviceföretag, utrustningstillverkare.

BEGAGNADE PUMPAR

Vi har även begagnade pumpar i lager. Vi har servat och bytt ut slitdelar på pumpar för att garantera deras tillförlitlighet.

EN ENTREPRENÖRSFINLÄNDSK AKTÖR

Vår styrka är att du får snabb och heltäckande service och reservdelar direkt från tillverkaren: Tillverkning, service och försäljning under ett och samma tak. Leveranstiderna är snabba och reservdelar är av mycket hög kvalitet, tillverkade i Finland.

Dessutom erbjuder vi våra kunder ett brett utbud av kundanpassade serviceavtal och reservdelstjänster för skruvpumpar som inte är centrerade, vilket ofta resulterar i ett kommersiellt lager-eller pumpserviceavtal.

Vi uppfyller fullt ut våra skyldigheter enligt lagen om abonnentansvar och är registrerade hos Tilaajavastuu.fi, där våra kunder enkelt kan kontrollera aktuell information.

Avaa keskustelu
1
Tarvitsetko apua?
Scan the code
Hei,
Kuinka voimme olla avuksi?